Mange professionelle kokke foretrækker at lave mad over gasblus, og det er der rigtig mange gode grunde til. Det går eksempelvis hurtigere at varme gryder og pander op, hvilket gør det nemmere at planlægge madlavningen rent tidsmæssigt, kød kan nemmere tilberedes præcis, som man vil have det, da temperaturen kan finjusteres, man behøver ikke fjerne gryden eller panden fra blusset, når det er slukket, af frygt for eftervarmen og meget mere. Det at det er muligt at justere flammen og varmen på blusset meget præcist gør, at det bliver mulig at kaste sig ud i noget mere avanceret madlavning.

På et glasblus kan du også bruge alle slags pander, hvilket ikke er tilfældet ved eksempelvis induktion. Derfor slipper du for at skulle investere i nye gryder, pander og andet, hvis du vælger at gå over til at anvende gasblus til madlavningen.

Gasblus er specielt genialt at anvende, hvis man skal lave wok, og der findes gasblus, som er specielt designede til at lave wok over, da de har en ekstra høj effekt. Tilberedningen af wok over gasblus går hurtigt, og der bliver brugt relativt lidt energi på det.

Udover alle de praktiske fordele ved at lave mad over et gasblus, så virker det også tiltalende for mange at kunne tilberede mad over åben ild. Det skaber en form for hygge og autenticitet, så det er også værd at tage med i sine overvejelser, når man skal beslutte sig for, om man skal investere i gasblus.

Se Hot Wok’s udvalg af gasblus her: Hot Wok Gasblus

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *