Få længere og stærkere hår med Sweet Bunny Hare hår vitaminer

Hår vitaminer kan hjælpe dig stærkere og sundere hår, da de tilfører de rette mineraler og vitaminer indefra. Sweet Bunny Hare er hår vitaminer i vingummi udgave, som indeholder alle de vitaminer og mineraler dit hår har behov for. Specielt B-vitaminer er vigtigt for at undgå hårtab og styrke håret. Sweet Bunny Hare indeholder Biotin som er et B-vitamin, der styrker håret og tilmed øger hårets produktion og mindsker dit hårtab. Sweet Bunny Hare indeholder 13 forskellige ingredienser som alle er med til at styrke og pleje dit hår.

Sweet Bunny Hare er veganske og naturlige vingummi vitaminer, som ud over at give dig de rigtige vitaminer og smager fantastisk. Spis to vingummier om dagen og du vil efter de første 3 måneder se tydelige resultater. At hår vitaminer er veganske betyder at de ikke indeholder nogen form for animalske tilsætningsstoffer. Sweet Bunny Hare er også fri for gluten, gelatine, soya og parabener.

Sweet Bunny Hare indeholder:

 • Vitamin A
 • Vitamin C
 • Vitamin D
 • Vitamin E
 • Vitamin B-6
 • Folsyre
 • Vitamin B-12
 • Biotin
 • Calcium
 • Iodine
 • Zink
 • Choline
 • Inositol

Gode grunde til at spise hår vitaminer

Der er mange gode grunde til at begynde at spise hår vitaminer. Har du tyndt og slidt hår efter afblegning eller har du oplevet hårtab i forbindelse med din graviditet kan hår vitaminer hjælpe dig med igen at få et sundt, stærkt og flot hår.

Sweet Bunny Hare er det naturlige tilskud til at øge din hårvækst og give dit hår de rigtige vitaminer og mineraler. Har dit hår svært ved at gro og bliver det let spaltet og ødelagt kan Sweet Bunny Hare hår vitaminer hjælpe dig. De smagfulde vingummier fås i glas med 60 stk. (til en måneds forbrug).

Hår vitaminerne fra Sweet Bunny Hare indeholder kun naturlige ingredienser og er derfor velegnet til veganere og allergikere.

Andre fordele ved Sweet Bunny Hare

 • Fri for laktose og gelatine
 • Fri for soya og gluten
 • Vedligeholder et normalt hår
 • Indeholder 5.000 mcg Biotin
 • Højt indhold af Folsyre, B6 & B12
 • Højt indhold af Biotin
 • Tilfører næring til hår indefra
 • Sunde og kalorielette vingummier
 • Baseret på naturligt sukker fra bær

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *