Aalborg firmaet SACKit, laver produkter til den kræsne forbruger der ønsker at der er kælet lidt mere ved detaljerne end normalt. SACKit startede med at lave kvalitetes sækkestole og har derfra bevæget sig mod andre produktkategorier. SACKit har fået stor succes med deres bluetooth højtalere og deres trådløse høretelefoner. Sidst nævnte er netop kommet i en ny udgave og bære navnet TOUCHit og er en bluetooth høretelefon til dem der ikke går på kompromis med design og lydkvalitet. SACKit kan virkelig formå at lave lækre produkter, hvilket også er gældende for de nye høretelefoner TOUCHit. Udover den gode lyd og fyldige bas er TOUCHit veldesignet med bløde læderpuder, der gør dem behagelige at have på i længere tid.

Ren funktionsmæssig skiller TOUCHit sig ikke ud for forgængen udover at høretelefonerne nu har fået et lækkert “touch” panel på siden, som gør at man med simple “swipes” til siden kan skifte nummer og skrue volumen op og ned.

TOUCHit fås i 3 farver Gold, Silver og Black.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *