DJI er firmaet bag de mest kendt droner på markedet herhjemme. Droner har de sidste par haft et stort rykind hos danskerne og de fås i dag i alle størrelser, priser og anvendelses muligheder. Når det drejer sig om fotografering fra luften er DJI’s modeller ikke til at komme uden om. Dronerne er kommet ned i en størrelse, hvor man nemt kan have dem med i tasken ja nogle kan man ligefrem have i lommen. Dette gør anvendelsesmulighederne for droner bedre end tidligere. Den nye DJI Mavic Air er derfor også en drone der gør det nemt for private semi-professionelle at tage ud og lave nogle fantastisk optagelser fra luften, uden at skulle investerer i den store udstyrs pakke.

DJI Mavic Air er udstyret med en 3-akset gimbal og 4K kamera der tilsammen giver nogle fantastiske gode billeder og rolige videooptagelser. Billederne optages i 12 megapixels – i RAW format. Der er også mulighed for at lave panorama billeder på op til 32 megapixels. Videooptagelserne i 4K opløsning sker ved 24 eller 30 billeder/sekund og med et bitrate på 100 mbps er der plads 11 min. video ved max opøsning på de indbygget 8gb lager. Med SD kan hukommelsen udvidelse med op til 128 gb.

Med DJI Mavic Air har det aldrig været nemmere at flyve med drone. De syv kamera rundt der sidder rundt på dronen sørger for at registrere omgivelserne, så dronen ikke flyve ind i forhindringer. Mavic Air har også såkaldt “pression takeoff”, hvor dronen tager et billede af underlaget, hvilket gør at den vender tilbage præcist til det sted den er lettet fra. Med de forskellige “intellegent flight modes” er der mange muligheder for at lade dronen gøre arbejdet mens man som pilot istedet kan koncentrerer sig om at optage video eller tage billeder.

DJI Mavic Air koster ca. 6.500 kr, men du kan med fordel købe Combo pakken som indeholder bl.a. ekstra batterier, propeller samt bæretaske og meget mere.

Mavic Air fås i farverne: Onyx Black, Arctic White og Flame Red

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *