Med Apple Home Kit app’en Hjem, kan du nemt og sikkert styre alle dine kompatible HomeKit produkter direkte fra din smartphone eller tablet. Med HomeKit kan du kontrollerer alle de produkter der som har ”Works with Apple HomeKit”. Produkterne kan arbejde sammen med hinanden, så du via Hjem app’en styre og automatiserer de forskellige enheder i dit hjem, på tværs af forskellige producenter.

Med Apple Home Kit er der et utal af muligheder for at automatiserer dit hjem – og endda på en måde hvor alle kan være med. Opsæt f.eks. “scener” i App’en som gør at du kan få forskellige ting til at ske afhængig af hvad andre produkter i hjemmet gør. Forlader du f.eks. dit hjem, kan du automatisk sørge for at alle de lamper slukkes, eller når du kommer hjem efter mørkes frembrud, tændes belysningen i hjemmet i de ønskede rum med den ønskede styrke.

Der findes mange producenter og mærker som understøtter Apple Homekit. Du kan her finde Apples egen liste over understøttede produkter: https://www.apple.com/ios/home/accessories/

Du kan læse mere her om hvad det kræver for at komme i gang med Apple homekit