Med Tado Smart Radiator Termostat kan du med stor fordel udskifte dine normale radiator termostater og spar op til 30% på din varmeregning om året.

Tado termostaten kræver blot, at du i forvejen har en internetbridge (v3) fra Tado Smart Radiator Termostat – Starter Kit. Når du først har et Tado Starter Kit i husstanden kan du tilføje alle de radiatortermostater, som du har brug for.

Du kan læse mere om den intelligente radiator termostat fra Tado her

Tado’s radiatortermostat er  elegant designet og har et lille LED display bygget ind som gør at du altid kan hvilke temperatur den er indstillet til direkte på termostaten. Du kam vælge manualet at dreje på den forreste del af termostaten  og sætte den ønskede temperatur direkte på termostaten.

Tado’s intelligente termostater er kompatibel med Apple Home Kit, hvilket gør det super smart at betjene termostaterne. Du kan indstille temperaturen i de forskellige rum ved blot at fortælle Siri hvad du ønsker temperaturen skal være.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *