De nye såkaldte segboards er på kort tid blevet meget populære og vil uden tvivl være på manges ønskeseddel op til jul. Der findes flere forskellige modeller på markedet, og ligeledes forskellige kvaliteter. Chic Smart segboard er blandt de førende inden for segboards og leverer et gennemført lækkert produkt. Chic Segboards fåes i 3 varianter: Chic IO Smart Board C1, Chic IO Smart Board S1 og Chic IO Smart Board S2. Alle modellerne har samme fantastiske køreegenskaber, dog får du nogle flere features med ved køb af S1 og S1. Til Chic Smart Board S1 høre der en fjernbetjening med, som kan bruges til at låse/slukke boarded samt du kan kalibrerer boarded her på. På modellen S2 er der integreret Bluetooth, som gør at du via en tilhørende App fra Chic IO også kan låse og kalibrerer boarded, men herudover er der også mulighed for at se informationer med kørt afstand, batteri status, kallorier osv.

Køb Chic Smart segboardet hos Wifi-butikken.dk

Chic_Smart