Netatmo har udviklet et vejrstation som adskiller sig fra andre vejrstationer på markedet. Vejrstationen er app baseret og har ikke et display på selve vejrstationen, men istedet tilgåes alt informationen via din smartphone, tablet eller PC. Da Netatmo vejstationen kobles op på dit trådløse netværk, kan du lige meget hvor du befinder dig tjekke klimaet i dit hjem i form af temperatur inde og ude, lufttryk, nedbør og vind (kræver ekstra sensorer). Tilgå din vejrstation lige meget hvor i verden du befinder dig – det kræver kun at du har en internet forbindelse. Vejrstationen giver dig også information om CO2 niveauet og støjniveauet i hjemme, så du nemt får et overblik over hvornår du bør lufte ud.

Netatmo vejstationen gemmer dine data, så du altid kan gå tilbage og se hvordan vejret og dit indeklima har været tilbage i tiden. Du kan ligeledes give andre adgang til dine vejrdata.

Er du lidt at en “vejrnørd” er denne vejrstation var Netatmo det ypperste du kan anskaffe dig til at opsamle de lokale vejrinformationer. Du kan bl.a. købe vejrstationen hos wifi-butikken.

netatmo_vejrstation