Raadvad Silke bestik

Raadvad Silke bestik er en yderst flot og meget elegant bestikserie fra Raadvad. Bestiksættet er udført i et slankt og moderne Skandinavisk design.

Silke bestik har en glasblæst overflade og et elegant design som har givet serien sit helt eget særpræg og eksklusive fremtoning. Bestikket ligger fantastisk godt i hånden og er behageligt at spise med. Bestikket kan fås i et bredt udvalg med mange forskellige tilbehørsdele. Silke bestikket fra Raadvad har en silkemat overflade gør bestikket ufattelig behageligt at røre ved og særdeles elegant og inspirerende på det festdækkede bord. Raadvad har flere forskellige bestikserier, som du også vil kunne finde på Goshop.dk til markedets bedste pris.

Du kan købe bestikket fra Raadvad hos Goshop.dk på tilbud netop nu. Bestikket fået i 16, 32 og 48 dele. Hvis du tilmelder dig Goshop.dk’s nyhedsbrev kan du få yderligere 10 % rabat på dit køb.

Silke bestik
Silke bestik