Den nye Cucino grydeserie er en højkvalitets grydeserie som produceret af en af verdens førende leverandører af gryder og pander. Gryderne og panderne er fremstillet ud fra strenge krav til funktionalitet og kvalitet. Derfor lever grydeserien også op til selv professionelle kokkes krav.
Cucino er køkkengrej på absolut topniveau, og ingen tvivl om at gryderne er skabt til dig som kun vil have det bedste udstyr til dit køkken.

Thermo Wall System
Den helt unikke opbygning af gryderne og pander med to lag stål på siderne giver en termoeffekt, der gør at det er muligt at holde maden varm i længere tid på køkkenbordet.
Maden i gryderne kan holdes varm i op til 4 timer*, hvilket gør grydeserien ideel til den travle kernefamilie, hvor der spises i flere hold på forskellige tidspunkter.

Gryde med kraftig sandwich bund
Cucino Thermo Wall seriens gryder og pander har en meget kraftig flerlags-/sandwichbund på op til hele 6 mm. Grydeserien har en 3-delt bund, hvor midten består af en aluminiumskerne, der bidrager til en uovertruffen varmefordeling: Det stål som indkapsler aluminiummet sikrer ekstra høj slidstyrke, nem rengøring og flot ydre finish.

Gryder med indvendig litermål
Alle gryder og kasseroller har indvendige litermål, der giver mulighed for større præcision i madlavningen.

Også til brug på induktionskomfur
Alle gryder og pander i serien kan benyttes på alle varmekilde – også induktion.

Du kan købe Cucino gryderne på Goshop.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *