Mr. Handsfree Blue Multi er en Bluetooth ® håndfri carkit passer til alle Bluetooth ® kompatible telefoner. Takket være de avancerede Multipoint teknologi to mobiltelefoner kan tilsluttes til carkittet på samme tid, så du kan modtage opkald fra din virksomhed og personlige telefoner og endda skifte mellem disse opkald. Carkittet er også forsynet med en bevægelsessensor: det automatisk tænder / slukker når du indtaster / forlader bilen. Du behøver aldrig at bekymre dig om at dreje det til eller fra, hjælper bevare batteriets levetid endnu mere. Udstyret med sin egen indbyggede mikrofon og højttaler, giver Mr. Handsfree Blue multi fremragende lydkvalitet, med fuld Duplex DSP teknologi til ekko og støjreduktion. Carkittet indeholder både “Mute” og “Privacy mode” til private opkald, og kan nemt klippes til din bils solskærm.

MR HANDSFREE er mærket for at udforske og forbedre den mobile oplevelse, der giver alle former for Bluetooth ®-applikationer, headsets, carkits og fartkameraer varslingssystemer og musik tilbehør. Virksomhedens filosofi er at komme op med nye, innovative, veldesignede og overkommelige håndfri løsning. Produkter af høj kvalitet leveres gennem en veldefineret internationalt distributionsnetværk, der dækker en stor del af verden.

Blue Multi håndfri enheden kan købes hos Goshop.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *