Billig og god rød vin er et begreb man kan bruge lang tid på, for hvad er billig vin? Og lige så vigtigt, hvad er god vin..? Mange vine kan være vin der ikke er pengene værd eller også kan det være en god vin der prismæssigt er billig – altså god kvalitet til en billig penge. Vine kan også være gode i forskellige sammenhænge – skal du have en vin som passer godt til oksemørbrad eller en god rødvin som passer til lammekød.

Vin erogså  godt for helbredet. Ny norsk forskning viser nu, at man også bliver klogere og mere koncentreret af et moderat forbrug af vin.

Vil du gerne være klogere, kan det godt betale sig at drikke et glas vin om dagen. Den norske undersøgelsen viser i hvert fald, at et glas af de berømte druer gør dig smartere, mere opmærksom og mere koncentreret.

Tidligere forskning indikerer, at et moderat vinindtag er godt for hjertet. Og Arntzen mener, at det kan være sammenhængen mellem det og den effekt, som vin har på hjernen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *