En afbudsrejse er en rejse som i forvejen er bestilt af en anden, men er blevet afbestilt igen. Dette betyder at rejseselskabet står med en rejse, som de ikke har rejsende til og jo kortere du kommer på rejsetidspunktet, jo billigere bliver rejsen. Da det er vigtigt for rejseselskabet at få fyldt alle pladser ud i fly og hotel for ikke at miste penge, kan du her spare mange penge ved at vælge en afbudsrejse.

Der er selvføgelig både fordele og ulemper ved afbudsrejserne. Fordelen er prisen for jo længere du kan vente med at bestille rejsen jo billigere får du rejser. Men omvendt hvis du venter for længe kan du risikere at en anden køber den ledige rejse før dig. Så det gælder om at have tålmodighed og nerver til at vente med at slå til når den rigtig afbudsrejse er der. Ulemperne ved en afbudsrejse, er at du ikke nødvendigvis kan finde en afbudsrejse som går til det rejsemål du ønsker og det rejsetidspunkt som du måske gerne ville have. Men jo mere fleksibel man er med tid og sted så er der rigtig mange gode muligheder for en god og billig ferie.

Næsten alle rejsebureauer i dag har en side hvor de lister deres afbudsrejser, ofte hedder disse lister ting som last minute rejser, månedens rejser, rejse udsalg, her og nu rejser og lignende synonymer. De danske rejsebureauer som Spies, Tjærebord, Apollo osv. har alle afbudsrejser. Der er rejser fra alle de danske lufthavne som Billund, Aalborg, Aarus og Københavns lufthavn.

For at gøre det nemmere for dig at finde en afbudsrejse er der portaler som udelukkende har specialiseret sig i billige afbudsrejser. F.eks. Afbudsrejser24.dk og Mytravel

God Rejse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *