Den nye firmware til iPhone er nu langt om længe udgivet, nemlig version 4.0. Iphone styresystemet hedder nu iOS, og er fællesbetegnelse for iPhone, iPad og iPod touch. Samtidigt med kommer der en masse lækre nye features som mapper, ”unified inbox”, multitasking og diverse andre nyskabelser.

Når der kommer ny firmware til iphone, skal man, hvis man har jailbreaket sin iphone endnu engang til at bøvle med nyt jailbreak. Der findes flere forskellige måder at jailbreake sin iphone på, og alt afhængig af hvordan man tidligere har jailbreaket sin iphone skal man se sig godt for.

På nuværende tidspunkt  er der et jailbreak udeude fra Dev Teams PwnageTool 4.0. Det er indtil nu kun Mac, og er lidt en besværlig måde at gøre det på. Hvis de to ting er volapyk for dig, så er det med vente til der kommer en blackra1n eller Spirit metode igen.

Hackeren GeoHot er også manden bag blackra1n og det forlyder at han også snart skulle være på banen med et jailbreak til ios4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *